Wat kun je verwachten op de praktijkdag The DriveXperience?

De focus van de dag ligt op het zelf ervaren hoe makkelijk je plotseling in (gevaarlijke) situaties terecht kunt komen en hoe moeilijk het is om daar weer zonder schade uit te komen. Je ervaart deze dag bijvoorbeeld hoe lastig het is om tijdig stil te staan als je ineens een noodstop moet maken. Je leert op een ter plaatse aangelegde mobiele gladde baan hoe je kunt voorkomen dat je in een gevaarlijke situatie terecht komt. We hebben deze dag drie verschillende onderdelen:

Bij twee van de onderdelen - de Road Xperience en de Track Xperience- laten we je achter het stuur ervaren hoe je in de praktijk relaxt aan het verkeer kunt deelnemen en op de loer liggende risico's vroegtijdig kunt inschatten en daar adequaat op reageren. Hierover ga je ook in discussie met andere deelnemers en met je ritcoach van deze dag. Je leert hiervan hoe je veiliger kunt deelnemen aan het verkeer.

In het derde onderdeel - de Xperience Xchange- wissel je ervaringen uit over de werking van alcohol, drugs, vermoeidheid, medicijnen, lachgas en andere middelen in relatie tot verkeersdeelname én over het slim omgaan met diverse communicatiemiddelen, navigatieapparatuur, adaptive cruise control en andere rijhulpsystemen.

De volgorde van deze drie modules wordt op de dag zelf bepaald. Het kan dus zijn dat je de onderdelen in een andere volgorde doorloopt dan hierboven staat beschreven.

Gratis broodjeslunch

Halverwege de praktijkdag is er voor de deelnemers een gratis broodjeslunch en wordt er onderling gediscussieerd over wat je eerste helft van de dag allemaal al hebt geleerd en meegemaakt.

Klik op de buttons links in beeld en krijg meer informatie over elk onderdeel van de dag.

Meld je nu snel aan voor gratis deelname aan deze The DriveXperience praktijkdag!


 Contactgegevens:

 The DriveXperience

 Een product van:
 Total Text
 Bettekamp 56
 6712 EL Ede
 Tel.: +31 655 370 754

 Mail to: info@totaltext.nl of info@thedrivexperience.nl

Voorwaarden


Disclaimer
Privacy