Waarom meedoen?

Voor jonge rijbewijsbezitters is de kans op een zwaar verkeersongeval vier keer groter dan voor ervaren bestuurders.
Dit komt onder andere doordat beginnende autorijders nog weinig rijervaring hebben. Meedoen aan The DriveXperience is een goede manier om jezelf buiten de risicogroep te plaatsen. Voor wie zijn deze dagen bedoeld?

Jonge rijbewijsbezitters t/m 24 jaar

The DriveXperience is voor iedereen t/m 24 jaar, die maximaal 3 jaar het rijbewijs heeft. Ook als je een goede autorijder bent en over verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, is The DriveXperience echt iets voor jou. Bovendien hoef je zelf geen auto te hebben om te kunnen deelnemen.

Nu ook een speciale DriveXperience voor senioren vanaf 65 jaar
Ook senioren met een rijbewijs kunnen zich na hun 65ste jaar laten informeren en trainen op nieuwe rijtechnieken, nieuwe apparatuur in de auto, nieuwe verkeersregels én leren omgaan met mogelijke (toekomstige) ongemakken waar autobestuurders op latere leeftijd mee te maken kunnen krijgen
.
Op verzoek van onze opdrachtgevers (gemeenten, provincies en samenwerkingsverbanden op het gebied van verkeersveiligheid) organiseren wij ook praktijkdagen The DriveXperience voor senioren (rijbewijsbezitters van 65 jaar en ouder).
We informeren hen over nieuwe rijhulpmiddelen in de auto, zoals navigatie apparatuur, adaptieve cruise controle, rijbaan assistentie, start/stopsystemen, omgaan met geneesmiddelen die je rijvaardigheid kunnen beïnvloeden, omgaan met mogelijke toenemende lichamelijke beperkingen en je daarop aanpassen en tijdig vermoeidheid herkennen en daarmee omgaan. Contactgegevens:

 The DriveXperience

 Een product van:
 Total Text
 Bettekamp 56
 6712 EL Ede
 Tel.: +31 655 370 754

 Mail to: info@totaltext.nl of info@thedrivexperience.nl

Voorwaarden


Disclaimer
Privacy