Wat is the DriveXperience?

The DriveXperience is een gratis praktijkdag voor jonge autorijders t/m 24 jaar met een rijbewijs (cursuswaarde € 300).
De praktijkdagen The DriveXperience worden georganiseerd op verzoek van gemeenten, regio's of verkeersveiligheidsorganisaties en samenwerkingsverbanden in de provincies Zuid-Holland, Gelderland en Limburg. Tijdens een praktijkdag krijg je inzicht in je rijstijl en leer je (nog) veiliger en relaxter aan het verkeer deel te nemen.
Deze praktijkdagen zijn een initiatief van - en worden gesubsidieerd door - het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROVZH), het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL) en de provincie Gelderland.

De praktijkdagen beginnen om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Het dagprogramma bevat:
- de Road Xperience (het rijden van een praktijkrit door de omgeving)
- de TrackXperience (het simuleren en maken van noodstops op een lokaal aangelegde mobiele gladde baan)
- de Xperience Xchange (groepsgesprek met ervaringsuitwisseling over de mogelijke gevolgen van alcohol, drugs, medicijnen, lachgas, diverse incar- apparatuur  en nieuwe verkeersregels en -borden).

Na afloop ben je een Xperienced Driver met meer vaardigheden en een beter verkeersinzicht. Je ontvangt een aandenken en een certificaat als bewijs van je investering in een verantwoorde verkeersdeelname. Altijd handig!

Aan een praktijkdag The DriveXperience kunnen tussen de 36 en 48 deelnemers meedoen. Halverwege de dag wordt een gratis broodjeslunch aangeboden. Aanmelden via het aanmeldformulier elders op de website.
 Contactgegevens:

 The DriveXperience

 Een product van:
 Total Text
 Bettekamp 56
 6712 EL Ede
 Tel.: +31 655 370 754

 Mail to: info@totaltext.nl of info@thedrivexperience.nl

Voorwaarden


Disclaimer
Privacy