ACTUEEL NIEUWS


Eerste praktijkdagen in 2023 al bekend:

Zaterdag 18 maart in de gemeente Hoeksche Waard
Zaterdag 25 maart in de gemeente Molenlanden


Zaterdag 18 maart
is er een praktijkdag in Oud-Beijerland. Dit gebeurt op initiatief van de gemeente Hoeksche Waard. Het is al mogelijk om je voor deze dag aan te melden op de website van The DriveXperience.
Zaterdag 25 maart is er eden praktijkdag in Bleskensgraaf / Hoornaar. Deze dag wordt georganiseerd op initiatief van de gemeente Molenlanden.
Ook voor deze dag kun je je al inschrijven. Na inschrijven wordt via de e-mail de exacte locatie doorgegeven zodra deze definitief bekend is.

Beide dagen beginnen om 9 uur en duren tot ongeveer 16 uur. Een compleet dagprogramma dus met autorijden, noodstops maken op een ter plekke aangelegde mobiele gladde baan, met elkaar je rijervaringen uitwisselen over je eerste maanden als jonge rijbewijsbezitter, discussiƫren over alcohol en drugs in relatie tot autorijden omgaan met je navigatie in je auto, de werking van ABS, ritvoorbereiding, enz.
Een compleet dagprogramma dus over relaxt en veilig autorijden zonder schades aan je auto, jezelf, je andere inzittenden en andere verkeersdeelnemers. Mooi toch? Meld je daarom snel aan. Het is helemaal gratis en de gemeente biedt je zelfs een gratis lunch aan!
Eind van de dag ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Sommige verzekeringsmaatschappijen belonen deelname aan deze leerzame dag met extra korting op de premie!
 Contactgegevens:

 The DriveXperience

 Een product van:
 Total Text
 Bettekamp 56
 6712 EL Ede
 Tel.: +31 655 370 754

 Mail to: info@totaltext.nl of info@thedrivexperience.nl

Voorwaarden


Disclaimer
Privacy